Precies één jaar moest winkelcentrum Het Stroink het doen zonder vers gebakken kibbeling, lekkerbekjes en broodjes haring en dát was voor veel inwoners van Stroinkslanden een heel gemis. Groot was dan ook de blijdschap toen Remco van der Weide op donderdag 1 april jl. in Het Stroink de deuren van zijn derde vestiging van De Viszaak opende. “Het liep hier direct storm en de reacties waren louter positief. Ik denk dat dit écht een schot in de roos is”, aldus de jonge ondernemer.

“Het lekkerste visje van Overijssel”
Remco van der Weide is een ras-ondernemer. Amper twintig jaar oud startte hij met een bescheiden geïmproviseerde viswagen op diverse markten in Duitsland. Nu – twaalf jaar later – is hij de trotse eigenaar van een florerende vishandel met twee luxe viswagens die wekelijks twaalf markten bedienen en drie filialen van De Viszaak in Deventer (Colmschate), Enschede-Noord (Miro Center) én Enschede-Zuid (Het Stroink). De reden voor zijn succes? “Ik vind vis een prachtig product, beschouw mijn bedrijf als mijn hobby en ben niet bang om zeven dagen per week hard te werken. Daarnaast kan ik rekenen op een goed team met enthousiaste medewerkers die – net als ik – iedereen het lekkerste visje van Overijssel gunnen.”

Het frisse interieur van De Viszaak

Uit én thuis genieten
Dat laatste zal bij De Viszaak in Het Stroink zeker lukken zodra de coronamaatregelen dat toelaten. Binnen beschikt de zaak namelijk over 25 zitplaatsen en ook op het buitenterras – gunstig gelegen op het zuiden, op de hoek van het winkelcentrum naast de entree bij de ALDI – is straks ruimte voor 25 tot 30 zitplaatsen. Dat is ook nodig, want De Viszaak is veel méér dan een ‘gewone’ viswinkel of viskraam.

Heerlijke visproducten voor thuis óf op een vers broodje

Van der Weide: “We verkopen bij De Viszaak uiteraard een mooi assortiment verse vis en visproducten voor thuis. Dagelijks vers aangevoerd én met de nodige variatie, want we willen graag dat iedereen thuis van een lekker vers visje kan genieten. Maar je kunt bij ons ook heel lekker komen eten. We hebben namelijk een uitgebreide menukaart met diverse soorten gebakken vis, complete vismaaltijden inclusief een goede portie patat, verse salade en een sausje, kindermenu’s, een ruim assortiment broodjes en wraps met vis én diverse bijgerechten en drankjes. Keuze genoeg dus!”

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09.00 tot 19.00 uur
Zaterdag: 09.00 tot 18.00 uur

 

 

Contact
De Viszaak | Veldhoflanden 4C | Bestellijn: (053) 23 11 668