Na twee weken keihard werken opende Albert Heijn in Het Stroink op vrijdag 15 januari de deuren van een splinternieuwe winkel, ingericht volgens het meest recente AH-concept. Wat een metamorfose!

Op 15 januari om 11.00 uur was het zover…

De nieuwe supermarkt biedt méér vloeroppervlak, bredere gangpaden, een prachtig interieur en niet te vergeten: heel veel nieuwe versproducten én diverse producten van lokale leveranciers, zoals kaneelcake van Bakkerij Nollen en de originele Twentsche Bakleverworst van Wiggers. Om de heropening te vieren, hield Albert Heijn de afgelopen tien dagen een leuke openingsactie, waarbij elke dag één klant werd verrast met een winkelkar vol gratis boodschappen.

Ruim, overzichtelijk en aantrekkelijk gepresenteerde lekkernijen

Een prachtig assortiment groenten en fruit

Zelfscan went heel snel
Een ander onderdeel van het nieuwe winkelconcept is de invoering van zelfscan. Deze nieuwe afrekenmethode biedt verschillende opties om razendsnel af te rekenen. Scan je bij binnenkomst je bonuskaart, dan kun je al je boodschappen scannen met een van de handscanners. Open je de AH-app op je telefoon, dan kun je via de app de camera van je telefoon als scanner gebruiken. Ben je klaar met boodschappen doen, dan kun je afrekenen bij een van de tien zelfscankassa’s. Daar kun je trouwens ook terecht als je maar een paar boodschappen hebt. Wie het zelf scannen nog niet direct ziet zitten, kan daarnaast nog terecht bij een van de twee ‘gewone’ kassa’s.

Zelf je boodschappen scannen en razendsnel afrekenen

Enthousiaste klanten
De eerste reacties van klanten zijn heel positief. Niet alleen het uitgebreide aanbod aan verse producten valt in de smaak, ook de overzichtelijke afdelingen en de ruimtelijke uitstraling kunnen op veel waardering rekenen. Datzelfde geldt voor het feit dat de sfeer nog steeds gemoedelijk is en het personeel nog even vriendelijk en hulpvaardig als voorheen. Op de Facebook-pagina (link) van de supermarkt wemelt het dan ook van de enthousiaste reacties:

“Het is super mooi geworden, met een uitgebreid assortiment, verschillende mogelijkheden
om te betalen en sowieso vriendelijk, behulpzaam personeel.”

“Wat een mooie winkel, super toegankelijk met name voor minder valide publiek.”

“Ik vind de winkel geweldig. Overzichtelijk, prijzen vallen mee, geweldig ingericht,
meer producten. Ik vind het een top winkel.”

“Met de snelscanner was ik er snel door,
ondanks dat het heel druk was.”