Binnenkort wordt winkelcentrum Het Stroink uitgebreid met een nieuwe opticien: JM Optiek. Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan de inrichting van de zaak en het vullen van de kasten, lades en displays met een aantrekkelijke collectie monturen en contactlenzen van gerenommeerde merken. Begin mei opent opticien Simon Mirza – die geboren en getogen is in Stroinkslanden – officieel de deuren van zijn winkel naast de ALDI.

JM Optiek is een moderne opticien die persoonlijke aandacht, service en kwaliteit hoog in het vaandel heeft. Voor een uitvoeren van een snelle, nauwkeurige én contactloze oogmeting werkt de opticien met zeer innovatieve oogmeetapparatuur die diverse meettechnieken combineert. “In heel Nederland hebben slechts enkele opticiens deze apparatuur”, vertelt Simon Mirza trots. “We kunnen hiermee volledig automatisch een heel goede oogmeting uitvoeren in slechts 3 tot 5 minuten. Zo houden we per afspraak meer tijd over die we besteden aan een optimaal advies op maat.”

Impressie van het interieur van de nieuwe opticien in Het Stroink

Brede keuze voor elke portemonnee
Dat laatste is ook wel nodig, want de keuze is groot bij JM Optiek. Simon Mirza: “We willen luxe oogmode bereikbaar maken voor iedereen en hebben onze brillencollectie daarom ingedeeld in drie categorieën, elk met een eigen prijsrange: Homestyle, Premium en Luxury. Daarnaast hebben we een speciale Kids-collectie voor onze kleinste klanten.” Binnen de Homestyle-collectie valt onder meer het huismerk JM, dat kwaliteit koppelt aan een scherpe prijs. Er is dan ook al een complete bril inclusief glazen verkrijgbaar voor slechts 79 euro.

Wie wat meer te besteden heeft, kan zijn of haar hart ophalen met de twee andere collecties. “In de Premium-collectie vindt je onder meer monturen van bekende (mode)merken als Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Vogue Eyewear, DKNY, Nike, Emperio Armani en Kristian Olsen, terwijl onze Luxury-lijn is bestemd voor topmerken als Prada, Rayban, Dolce & Gabbana en Versace. Met zoveel keuze en kwaliteit is de kans groot dat je bij ons een bril vindt die perfect bij je past”, aldus Simon Mirza.

Oók voor contactlenzen
De jonge opticien benadrukt tot slot dat niet alleen brildragers van harte welkom zijn in zijn nieuwe zaak. “Ook dragers van contactlenzen kunnen we uitstekend helpen, want we verkopen contactlenzen in alle soorten en maten. En ook als je lenzen draagt – of wilt gaan dragen – profiteer je natuurlijk van alle voordelen van onze innovatieve oogmeetmethode!”

Openingstijden
Maandag : 13.00 tot 18.00 uur
Dinsdag t/m donderdag : 09.00 tot 18.00 uur
Vrijdag : 09.00 tot 20.00 uur
Zaterdag : 09.00 tot 17.00 uur

Contact
JM Optiek | Veldhoflanden 5F